Közületi szolgáltatások

bakery-3457262_1920

ÉLELMISZERIPARI ÜZEMEK FERTŐTLENÍTÉSE
Az ózon a leghatékonyabb környezetbarát és vegyszermentes fertőtlenítő eljárás.
Az élelmiszer előállító, feldolgozó valamint vendéglátó és szolgáltató egységben is hatékonyan és biztonsággal alkalmazható!

KÉRJE A LEGJOBB ÁRAT!
vagy jelentkezzen be MOST! +36 30 486 2599

TOJÁSFERTŐTLENÍTÉS
Saját fejlesztésű berendezéseink biztonságos és hatékony módját kínálja az étkezési tojások fertőtlenítésének.
A tojás fertőtlenítés leghatékonyabb módja az ózongázzal történő fertőtlenítés. Az ózon elpusztítja a tojáshéjon és a tálcán lévő baktériumokat és vírusokat. Az ózonos kezelés nem okoz elváltozást a tojáshéjon. Az ózonnal fertőtlenített tojás feldolgozásakor nem szükséges a héj feltörése előtti fertőtlenítő lemosás.
– Egyformán hatékony az üzem minden pontján
– Nincs maradvány szer amit el kell távolítani
– Nem károsítja a gépeket, berendezéseket,
– Gyorsan elvégezhető – rövid várakozási idő után a helyiség használatba vehető.
KÉRJE A LEGJOBB ÁRAT!
vagy jelentkezzen be MOST! +36 30 486 2599

egg-4059957_1920
apples-346772_1920

ÉLELMISZER RAKTÁRAK FERTŐTLENÍTÉSE
Ózonizátoraink ipari – nagy térben történő – hatékony alkalmazását az utóbbi évek technológiai fejlesztései tették lehetővé. Az országban egyedülállóan rendelkezünk olyan technológiával amely képes nagy terekben is a megfelelő ózonkoncentráció rövid idő alatt történő előállítására ami alkalmassá teszi nagyméretű helyiségek pl. silók, istállók, hűtőházak élelmiszerraktárak feldolgozó üzemek fertőtlenítésére, valamint ömlesztett mezőgazdasági termékek (pl. kukorica, búza, rizs, zöldségek, fűszerek, magvak) rövid idő és alacsony energiafelhasználás mellett történő hatékony fertőtlenítésére.

KÉRJE A LEGJOBB ÁRAT!
vagy jelentkezzen be MOST! +36 30 486 2599

HOTELEK, VENDÉGLÁTÓ HELYEK SZAGTALANÍTÁSA, FERTŐTLENÍTÉSE
A hotelek vastag szőnyegei, a bútorkárpitok és a függönyök könnyen magukba szívják a szagokat, aminek az eltávolítása hagyományos módszerekkel időigényes feladat. Az ózon tökéletesen és gyorsan képes szagtalanítani és fertőtleníteni ezeket. A technológia rendszeres alkalmazásával hosszú ideig friss illatúak maradnak a szobában lévő textíliák.

KÉRJE A LEGJOBB ÁRAT!
vagy jelentkezzen be MOST! +36 30 486 2599

hotel-1330850_1920
ecg-1953179_1920

EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK FERTŐTLENÍTÉSE
Az ózon rendkívül erős oxidálószer, mely a biológiai molekulaszerkezeteket károsítja, a szerves kötésekben lévő szénatomok kettős kötéseinek megbontásával. A sejtmembránok telítetlen zsírsavaival, glikoproteinjeivel, glikolipidjeivel és aminósavjaival lép reakcióba. Az ózon a vírus nukleinsavból álló genomját körülvevő proteinköpenyt (kapszid) károsítja, így azok képtelenek lesznek a sejt membránokhoz kötődni, továbbadni a fertőzést. A kettős szénatom kötések szétszakadása következtében a baktériumok, gombák és vírusok inaktiválódnak, fertőzőképességük megszűnik.
Egészségügyi intézmények: Kórházak, kórtermek, kezelők, alapvető higiéniai követelménye a tiszta és kórokozóktól mentes környezet. Az ózon aktív oxigénes sterilizáló hatása és alkalmazásának hatékonysága sok esetben felülmúlja a vegyszerekét és nagy előnye, hogy nem hagy hátra semmilyen káros vegyszermaradványt.
KÉRJE A LEGJOBB ÁRAT!
vagy jelentkezzen be MOST! +36 30 486 2599

IRODÁK, TÁRGYALÓK, KÖZÖSSÉGI TEREK FERTŐTLENÍTÉSE
Az ózonos fertőtlenítés előnye a hagyományos fertőtlenítő eljárásokkal szemben, hogy egy időben kiterjed a helység minden részére, a felületekre valamint a helyiségben lévő eszközökre is. Hatékonyságára jellemző, hogy alkalmazásával elérhetők a helység olyan részei is, amelyek a hagyományos fertőtlenítési eljárással csak nagyon körülményesen. Az ózonos fertőtlenítés rövidebb idő alatt elvégezhető mint a hagyományos fertőtlenítő eljárás.

Az ózonos fertőtlenítés alkalmazása egyszerű, és rendkívül gyorsan eléri a kívánt hatást. Előnye, hogy gyorsan bevethető, biztonsággal alkalmazható kórházak kórtermeiben, kezelő helyiségeiben, orvosi rendelőkben a fertőzések kockázatának csökkentésére, a higiénia szinten tartására.  
KÉRJE A LEGJOBB ÁRAT!
vagy jelentkezzen be MOST! +36 30 486 2599

office-1516329_1920

Ózontechnológiás és fotokatalitikus szolgáltatásaink árai

közösségi-iroda-1024x693

 

Fertőtlenítendő légtér mérete:

500 m² alatt

501 m² felett

 

A szolgáltatás nettó ára:

95 Ft/m²

75 Ft/m²

Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák, és egyszeri alkalomra vonatkoznak!

A szolgáltatási árak  maximum 3 m belmagasság esetén érvényesek.

Kiszállási díj Budapest közigazgatási határán belül 6.000 Ft+ÁFA, vidékre 160 Ft+ÁFA/km.